O nama

EXAKT® d.o.o. Sarajevo Društvo za projektovanje, proizvodnju, prodaju i inženjering posjeduje dugogodišnje iskustvo u izradi brojnih projekata, studija, dokumenata i inženjeringa sa fokusom na elektro inženjering. Naša kompanija nudi inženjere, profesore i projektante posjeduju stručne ispite i ovlaštenja za projektovanje investiciono-tehničke dokumentacije, građenje/izvođenje i stručni nadzor, te komercijaliste i montere sa višegodišnjim i relevantnim iskustvima stečenim u zemlji i inostranstvu.

Fokus rada naše kompanije je na pronalaženju profitabilnih i praktičnih rješenja za izazove savremenog poslovanja. Pod našim okriljem uspješno je realizovano mnoštvo projekata s fokusom na elektro inženjering, instalacije jake i slabe struje, autoindustriju i industrijske radove .
Pored kvalitetno realiziranih tehničkih zahtjeva svaki od projekata se odlikuje uspješnim projekt menadžmentom, saradnji sa svim interesnim grupama i punom uvažavanju zahtjeva svakog klijenta. Naši stručnjaci i saradnici se kontinuirano usavršavaju, što svakako ide u prilog našoj kvalifikovanosti za adekvatno pružanje ponuđenih usluga.

Također, bitni indikatori kvaliteta našeg rada svakako su i mnogobrojna iskustva u pružanju konsultantskih i inženjerskih usluga, projektovanja, implementacija projekata i nadzora koji su finansirani od strane domaćih i međunarodnih firmi i organizacija.

Sve naše usluge su inovativne i bazirane na iskustvu u svjetskim trendovima i zahtjevima Evropske Unije, te svakom projektu pristupamo studiozno i analitički imajući u vidu njegovu specifičnost i zahtjeve. 

Business people work together in office with network connection effect. Concept of teamwork and partnership. double exposure
Double exposure graphic of business people working over wind turbine farm and green renewable energy worker interface. Concept of sustainability development by alternative energy.

Izdvajamo

  • EXAKT® projektantski tim uključuje profesore i stručnjake sa svim potrebnim vještinama i relevantnim iskustvom potrebnim za obavljanje traženih zadataka;
  • EXAKT® ima široko iskustvo u projektantskim uslugama, reviziji tehničke dokumentacije i stručnom nadzoru;
  • EXAKT® posjeduje višegodišnje relevantno iskustvo i odlično znanje u proizvodnji, prodaji i inženjeringu;
  • EXAKT® posjeduje iskustvo u izradi projektnih zadataka i publikacija te promotivnog materijala koji su obično sastavni dio svakog projekta;
  • EXAKT® projektni tim posjeduje odlične komunikacijske vještine, vještine pisanja i analitičke vještine, kao i tečno poznavanje stranih jezika;
  • EXAKT® tim odlikuju vještine efikasnosti i preciznosti;
  • EXAKT® ima razvijenu mrežu i iskustvo u prodaji elektroenergetske, elektroinstalaterske opreme, opreme za obnovljive izvore energije i unutrašnje i vanjske rasvjete.

Naša vizija

Kreirati inovativne ideje, efikasno i precizno rješavati tražene zadatake, pomjerati granice i postizati vrhunske rezultate.

Naš cilj

Naš cilj je inovirati i implementirati efikasne, ekološki prihvatljive projekte i tehnologije koje će omogućiti društvu bolje sutra.

Naša misija

Razvoj, distribucija i implementacija rješenja i tehnologija za svoje Klijente. Stvoriti dodatnu vrijednost za naše klijente, te premašiti očekivanja.

Poslovna filozofija

Kontinuirano uspješno poslovanje zahvaljujući sa vremenom načinu rada i organizaciji posla, primjeni svjetskih iskustava i znanja, kao i stručnom kadru koga karakteriše promptnost, efikasnost i preduzetnost u djelovanju.

Efikasnost i preciznost
Uvijek tražimo optimalna rješenja te efikasno i precizno rješavamo zahtjevne projekte.
Maksimalni kvalitet i maksimalni standard
Kamen temeljac naše poslovne filozofije jeste obezbjeđenje maksimalnog kvaliteta usluga Klijentima.
Klijent kao dio tima
Uvijek smo spremni da reagujemo na potrebe naših Klijenata – nakon okončanja određenih projekata, kako bismo ukazali na našu dugotrajnu posvećenost našem poslu. Otvorena komunikacija sa Klijentom jeste instrument uspostavljanja jasnih ciljeva i otkrivanja najboljeg puta do postizanja istog.
Inovacija
Inovacija je naša najvažnija kompetitivna prednost. Nastojimo da konstantno osmislimo nove pristupe koji su prepoznatljivi na tržištu konsultantskih usluga. Možete uvijek očekivati originalno i Vama prilagođeno rešenje.
Integritet
Cijenimo da poslovna etika i kodeks su značajni za dugoročnost poslovanja. Naši Klijenti znaju što mogu očekivati od nas.
Profesionalizam
Naš odgovor na izazove je izuzetno profesionalan. Naš tim sledi interne procedure i standarde poslovanja koji su postavljeni tako da garantuju stručnost, sofisticiranost i odgovornost naspram Klijenata i kolega.
Slider